SPIES HECKER

1. Calitatea unei vopsele de finisare se obtine atunci cand  vopsitorul stie cum sa o aplice.

Puteti obtine cele mai bune rezultate numai daca munca dvs. reflecta cunostintele despre tehnologiile folosite, experienta practica variata si insistenta unui expert pentru perfectiune. Pe scurt este nevoie atat de informatii tehnice cat si de talent pentru  a optimiza sistemul de vopsire.

Acesta este si motivul pentru care firma Excentric furnizezeaza programe de pregatire.

Noile sisteme de productie, aplicatii tehnice imbunatatite, pregatire optima, conditiile ce trebuie indeplinite pentru asigurarea unui mediu sanatos si protectiv – acestea sunt subiecte nu numai de interes pentru dvs., dar si prezentate in cadrul centrului nostru tehnic. De aceea aceste cursuri ajuta atat la imbunatatirea afacerilor dvs., cat si la extinderea calificarii persoanelor implicate in aceasta activitate.

2.  Dupa standul de vopsea Spies-Hecker solvent mai venim in intampinarea clientilor cu standul de vopsea industriala solvent Sprint, stand din care putem oferi atat vopsea auto 2K, foarte indicata pentru vopsirea totala a dubelor, tirurilor, camioanelor, tractoarelor si a utilajelor, cat si vopsea poliuretanica (luciosa, mata), vopsea care este foarte folosita in ultimul timp in sectorul vopsirilor industriale dar mai ales in domeniul mobilei, in special a fonturilor de MDF.

Avand un raport calitate pret foarte bun, vopselele Sprint-Mix, atat cele auto dar mai ales cele poliuretanice si industriale, au o nota de atractie din ce in ce mai mare in randul clientilor.

3.Ultimul flux de vopsea auto intrat in display-ul magazinului nostru, standul de vopsea Ocean al celui mai mare producator de vopsele auto turcesc Sintas, vine sa ne completeze si pe partea vopselelor de retus low-cost.

Pe standul de vopsea Ocean, putem oferi atat vopsea 2K cat si vopsea metalizata. Avand o putere de vopsire foarte buna cat si o dilutie mare (60-70%), dar mai ales un pret care sfideaza concurenta (pe acest stand de vopsele putem garanta unul dinre cele mai mici preturi de pe piata), putem spune acum ca acoperim prin toate standurile de vopsea pe care le avem, exigentele tuturor clientilor, atat prin pret cat si prin calitate.