Antifon texturat HS Extra Body Sprint

Insonorizantul Sprint (antifonul texturat) este o vopsea protectiva anticoroziva si antifonica cu duritate si aderenta ridicata.

Este folosit la tratarea tuturor partilor metalice interioare si exterioare de caroserie, chiar si la cele vopsite, fiind foarte rezistente la actiunea ruginii, a griblurii, a pietrisului, precum a apei sau a sarii. Este un produs gata de aplicare, nu necesita diluare sau strat de grind anterior, fiind astfel foarte econimic. Se usuca rapid (circa 30 minute) si poate fi vopsit cu orice tip de vopsea.

Este disponibil in 3 culori: alb, gri, negru, la flacoane de 1,3L si 2L.

 

Antifon texturat Insonorizant Sinto Master

 

Se foloseste la protejarea caroseriei atat pe dedesubt cat si pe partile vizibile, asigurand o izolare perfecta si o mare rezistenta la coroziune. Poate fi folosit in egala masura ca mastic de etansare pentru suduri si imbinari. Formeaza strat durabil, elastic, rezistent la actiunea benzinei, uleiurilor, sarii, apei si loviturilor pietrelor. Disponibil in 3 culori: alb, gri, negru si ambalaj de 1L si2l.

Mastic pensulabil Sprint Sigil Car

Este un mastic monocomposant pe baza de cauciuc sintetic foarte dens si elastic. Este un protectiv hidroizolant rezistent la forsiuni si vibratii , adera foarte bine la orice fel de material: metal, lemn, fibre sintetice si sticla. In domeniul auto este folosit la imbinarile caroseriei (aripi, contra aripi, far, pasaje roti, compartimente motor, portbagaje, capote) Poate fi vopsit ulterior cu orice tip de vopsea. Disponibil in cutii de 1l.

Ceara pentru Cavitati Sprint

Produs monocomposant pe baza de ceara-lanolina cu calitati anticorozive excelente. Asigura protectie indelungita impotriva coroziunii pentru praguri, pentru usi etc..

Patrunde in locurile greu accesibile, formand un strat protector elastic impotriva coroziunii provocate de apa sau salinitate. Disponibil in ambalaj de 1l

Mastic pensulabil Sinto Master

Este un mastic ideal pentru sigilarea imbinarilor dintre elementele metalice de caroserie. Produs de etansare pe baza de solvent, poate fi aplicat cu pensule sau spatule, poate fi aplicat pe partile sudate fata/spate ale caroseriei, portbagajului si a interiorului caroseriei. Nu crapa si constituie o excelenta bariera impotriva infiltrarilor apei sau a umiditatii in interiorul automobilului. Disponibil in ambalaj de 1l

Mastic poliuretanic pentru imbinari  Sprint Sigilpol 310 ml

Mastic monocompostant elastic pe baza de poliuretan special formulat pentru spectrul reparatiilor atuo. Este ideal pentru imbinarile caroseriei, capote, componentele motorului, trape auto, aripi. Elastic nu se contracta, supravopsibil, adesea excelent pe orice strat, rezistenta mare la temperaturi extreme. Disponibil in cartuse de 310 ml in 3 culori: alb, gri, negru. Se aplica cu pistolul.

sinto-mastic-pentru-lipit-parbrize-sinto-master-310-ml751-crop

Mastic pentru lipit parbrize Sinto Master

Este un mastic poliuretanic monocomposant menit special conceput pentru inlocuirea parbrizelor. Disponibil la cartuse de 310 ml in doua variante cu uscare la o ora sau la trei ore.