Fond Grund Filer

Fondul bicomponent Sprint (Filler acrilic) este  bine cunoscut pe piata si cu un grad mare de atractivitate pentru clientii nostrii datorita calitatii si pretului foarte bun demonstrat cu cei peste 20 de ani, de cand se gasesc pe piata.

I Gama filere Sprint

Fondul Sprint 2K HS 5:1 (F90,F91,F92,F93) este un fond bicomponent cu uscare relative rapida si mare usurinta la slefuire . Ofera protectie coroziva crescuta si o foarte buna aderenta pentru industria auto . Are o putere foarte mare de umplere. Este disponibil in 4 culori : alb, gri deschis , gri inchis , negru . Se utilizeaza cu 20% intaritor si cu 20% diluant acrilic.

Primer Sprint 1K A14

Primer monocomponent gri si cu o buna capacitate de umplere , poate fi folosit direct pe metal.

Fond isopol Sprint F09 3:1

Fond bicomponent poliuretanic gri cu o uscare rapida si mare capacitate de acoperire. Usor de slefuit , ofera foarte buna aderenta si protectie la coroziune . Se utilizeaza cu intaritor C05 in proportie de 3:1.

Fond Sprint 2k epoxidic F70

Este un fond epoxidic cu o foarte buna aderenta la metal si capacitate de umplere. Se utilizeaza impreuna cu catalizatorul C70 in proportie de 2:1.

II  Gama fillere Spies-Hecker

Gama de fonduri mono si  bicomponente Spies-Hecker, sunt fonduri de inalta performanta, de cea mai buna calitate si se adreseaza in primul rand service-urilor  auto profesionale. Sunt disponibile pe culorile alb, gri, negru. Se utilizeaza in proportie de 3:1 cu catalizator.

  • Fond HS2k 5310
  • Fond HS2k 5320
  • Fond HS 5340 – Light gray
  • Fond gri ud pe ud 8590

III Gama fillere Sinto

  1. Filler acrilic plus 5:1

Este un filler cu aderenta buna la metal, putere buna de acoperire si usor de slefuit.

Are uscare rapida, grad mare de incarcare , este o baza ideala pentru orice acoperire acrilica si un pret foarte bun. Este disponibil pe culorile alb, gri, negru, rosu. Cutiile au 0,75- fond si 0,15LT intaritor.

sinto_plus

IV Gama fillere Daytona

Fillerele Daytona sunt produse relative noi cu o mare capacitate de umplere, aderenta foarte buna la metal, rezistenta la impact si ciobire ceea ce confera o flexibilitate excelenta. Sunt disponibile in 3 culori alb, gri, negru si se utilizeaza cu intaritor in proportie 5:1.

Fondul acrylic HS2K Daytona este foarte atractiv pentru clientii nostrii datorita uscarii rapide, dar mai ales pretului foarte bun.

daytona