Societatea S.C. Excentric S.R.L, înființată în anul 2002, este o companie în plină ascensiune, specializată în comerțul cu produse pentru reparații, finisări tinichigerie și vopsitorie auto.

Toate acestea combinate cu o gamă variată de chituri, lacuri, abrazive, polish-uri profesionale, grunduri, diluanți, antifoane cauciucate, masticuri, produse tinichigerie precum pistoale vopsit, comprimare etc., fac ca acest magazin să ofere soluții profesionale atât low-cost, cât și premium sau high quality.
Începând din anul 2011 societatea noastră realizează distribuția tuturor acestor produse pe toată partea de nord a țării, din depozitul situat în Suceava,  localitatea Scheia, strada Humorului nr. 105.

Deși apărută pe o piață concurențială oarbă firma a reușit prin calitatea produselor și serviciilor oferite să se impună și pe piața locală. Beneficiind de un personal cu o bogată experiență în domeniu și având în spate suportul tehnic al unor furnizori de renume precum Sprint, Spies-Hecher, Auto Color, PPG, Max-Mayer, Policolor, Klarr-Profesional, Lesonal, Body Color, 3M sau Smirdex, compania noastră poate satisface și oferi soluții optime în raport calitate preț în tot ceea ce înseamnă vopsitoria și tinichigeria auto.

Showroom-ul situat în Suceava pe strada Calea Obcinilor nr. 123 (vis-a-vis Peco OMV) este o monstră de profesionalism în domeniul vopsitoriei și refinishului auto, dovadă sunt cele 5 standuri profesionale de mixare a vopselelor pe bază de solvent: ICI-AUTOCOLOR, SPIES-HECHER, SPRINT, KLARR-PROFESIONAL și LESONAL.

Furnizori

Masina ta are nevoie de produse profesionale?

Expertii Excentric iti stau la dispozitie cu cele mai bune produse pentru repararea masinii tale.