In magazinul nostru puteti gasi o gama complexa de chituri poliuretanice , bicomponente, la diferite ambalaje (250 ml , 500 ml , 1l , 2l ,5l ) chituri profesionale de umplere, de finisaj,  soft, light, ultra light.

Prin gama de chituri poliuretanice Sprint , Sinto, Daytona , Max Mayer, Spies Hecker incercam sa acoperim nevoile si cerintele clientilor atat prin calitate cat si pret.

Gama chit Sprint

Gama de chit Sprint S72 este un chit pentru umplere stabilit in timp, usor de slefuit, cu aderenta foarte buna pe metal.

Chitul Sprint Extrasoft S99 este un chit de culoare alba cu densitate redusa si uscare rapida. Nu lasa pori si se slefuieste extrem de usor. Poate fi folosit mai ales pentru finisare.

Chitul Sprint P50, este un  poliesteric de fibra de sticla, chit clasic ce contine fibra de sticla, cu o foarte buna capacitate de umplere , rezistenta in timp si aderenta pe metal, aluminiu, otel si chiar pe mici suprafete de rugina.

Chitul Sprint S20 cu pulbere de aluminiu este un chit cu exces de aluminiu special creat pentru piesele ce contin acest element. Are o buna rezistenta in timp si este usor de slefuit.

Set reparatii cu fibra de sticla POLITEX: reprezinta cea mai noua solutie pentru repararea suprafetelor din metal, fibra de sticla, lemn , ciment, etc. Impermeabilizeaza si rezista la socuri, reparand portiunile ruginite sau gaurite ale caroseriilor auto.

Gama de chituri Sinto

Chitul Sinto Master form este un produs nou fabricat dupa o reteta profesionala, ideala pentru service-urile auto. Produsul este recomandat pentru cele mai importante reparatii de caroserii auto, avand o buna capacitate de umplere. Are culoarea ocru, se aplica usor, se slefuieste usor si are aderenta foarte buna.

Chit Sinto poliesteric fibra de sticla

Este un chit bicomponent ce are in componenta un liant armat cu fibra de sticla. Este de culoare alba, se preteaza la reparatii extinse, contine fascicole din fibra de sticla, cu rezistenta mare la rupere, asigura acoperire si umplere dintr-o singura trecere.

Chit Sinto Poliesteric Universal Plus

Este un chit bicomponent creat pentru toate tipurile de lucrari de reparatie a caroseriilor auto. Formula sa permite aplicarea si suprafetele electro-zincate. Este de culoare alba, se slefuieste usor, uscare rapida.

Chit Sinto poliesteric Master Pro Aluminiu

Este un chit bicomponent incarcat cu aluminiu creat cu scopul de a oferi o mai mare densitate si rezistenta la vibratii , potrivit atat pentru suprafete din metal cat si lemn. Este de culoare gri-argintiu, se usuca rapid in 20-25 de minute, cu o capacitate mare de umplere si slefuire usoara.

Set de reparatii Sinto cu rasina

Un produs tricomponent (rasina  poliesterica, intaritor, tesatura din fibra de sticla) pentru repararea si umplerea cavitatilor provocate de rugina, chiar si celor de marime considerabila. Se preteaza la repararea caroseriilor barcilor, iahturilor, rulotelor, la reparearea gaurilor datorate ruginii si este rezistent la actiunile uleiurilor, acizilor diluanti si bazelor.

Gama de chit Daytona

Gama de chit Daytona este relativ noua, intrata de curand pe piata romaneasca. Se caracterizeaza printr-o calitate buna, dar mai ales prin pretul foarte bun.

Chit poliesteric Daytona D01

Este un chit poliesteric universal, bicomponent, grosier, de umplere a neregularitatilor si netezire a suprafetelor caroseriilor auto. Este de culoare galbena, se poate aplica pe otel, table galvanizata.

Chit Daytona cu fibra de sticla D02

Este un chit poliesteric bicomponent de culoare verde ce contine un liant armat cu fibra de sticla . Este recomandat pentru reparatii extinse, cum ar fi cavitati si orificii de dimensiuni medii sau a suprafetelor care prezinta denivelari si adancituri. Contine fascicole din fibra de sticla cu rezistenta mare la umplere